تبلیغات

آموزش فارسي مايا maya 2017 مدلسازي رندر انيميشن: مقدماتي تا پيشرفته
آموزش مايا به زبان فارسي : نورپردازي رندر انيميش maya 2017
در اين سري از آموزش هاي جامع مايا به زبان فارسي ، ميخواهيم روش هاي ساخت مدلسازي با جزئيات بالا high-quality 3D models ، و انيميشن سازي animations را در نرم افزار مايا 2017 ياد بگيريم. در طول اين دوره با زمان 8 ساعت و 34 دقيقه ، تمام مهارت هاي پايه اي مدل سازي modeling ، تكسچردهي texturing ، و انيميشن سازي animation را آخرين ورژن Autodesk Maya 2017 را ياد خواهيم گرفت.
بخش اول Introduction : آموزش را با مفاهيم پايه اي و مقدماتي مانند : سيستم هاي سخت افزاري مورد نياز براي مايا ، نحوه استفاده از فايل هاي پروژه و معرفي 2 متور رندر مايا Mental Ray -Arnold renderers شروع ميكنيم.
بخش دوم The Maya Interface : آشنايي با محيط نرم افزار و نحوه كار كردن با فايل ها و ساخت فولدر پراجكت براي مايا Maya projects ، تنظيم پنجره ها viewports ، استفاده از ابزار hotbox و arking menus ، ويرايش رابط كاربري مايا به نحو دلخواه ، تنظيم فضا هاي كاري مايا Maya workspaces ، و رندر گيري با متور Mental Ray در ويو پورت ها هست.
بخش سوم Select and Manipulate Objects : كار كردن با آبجكت ها شامل انتخاب و دستورهاي نرنسفورم (Move – Rotate – scale) ، كپي كردن آبجكت ها و همچنين درك مفاهيم پايه اي مانند Channel Box ، كار با ويرايش گر Attribute Editor ، ريست كردن ابزار هاي transformations و اسنپ كردن و … است.
بخش چهارم Organize Maya Scenes : مديريت روي صحنه و فايل هاي مايا هست.و با ابزارهايي مانند Outliner ، ساخت سلسله مراتب hierarchies براي مدل هايي كه بعدا به صورت انيميشن در خواهند آمد، گروپ Grouping كردن دسته اي از آبجكت ها ، كار با پيوت ها Pivots ، درك مفاهيم پايه اي مانند Hypergraph ، مخفي كردن Hide – show objects آبجكت ها، ساخت و ويرايش و لايه بندي مايا Create layers ، و ابزار محبوب ماسك selection masks.
بخش پنجم Create Polygonal Models : شروع مدلسازي بر اساس پوليگان هست و فرق بين پوليگان با نوربز (NURBS – polygons) را ياد ميگيرم . آبجكت هاي بر اساس پوليگان polygonal objects را خواهيم ساخت. و حالت هاي زير شيئ پوليگان components ، را تمرين ميكنيم. و با ابزار هاي انتخاب مانند : Soft Select and Reflection آشنا ميشويم.يك درخت با جزئيات پايين و سبك low poly tree را ميسازيم و ابزار هاي كم كردن و اضافه كردن Boolean tools را به شما ياد خواهيم داد.
بخش ششم Refine Polygonal Meshes : كار كردن با سطح نرم و محني است. و از مهم ترين ابزار هاي ارائه شدن توسط مايا ميتوان Modeling Toolkit را نام برد. در اين دوره مفاهيمي مانند سابديويژن سرفيس (subdivision surfaces) را ياد خواهيم گرفت تا بتوانيم سطوح منحني پيچيده smooth surfaces را بسازيم.همچنين از ابزار Edge Flow استفاده ميكنيم تا سطوح smooth geometry را شبيه سازي كنيم.هيچ سطح نرمي بدون non-linear deformers مدل سازي نميشود! در اين دوره با ساير ابزار هاي جديد مايا براي مدلسازي مانند lattices آشنا ميشويم و كاربرد ابزار مديريت آبجكت object history را به شما ياد خواهيم داد.
بخش هفتم حجاري و حكاكي مايا 2017 Sculpt Meshes : در ابتدا مفاهيم پايه اي مانند آشنايي با پنل براش brush interface را انجام خواهيم داد و سپس يك لند اسكيپ معماري basic landscape را انجام خواهيم داد.
بخش هشتم تكنيك هاي مدلسازي نوربز مايا NURBS Modeling Techniques : اين بخش را با معرفي مدلسازي نورب و ويرايش احجام نوربز NURBS modeling – editing شروع ميكنيم سپس احجام پايه اي مخصوص NURBS primitives را معرفي ميكنيم. همچنين با ابزار هاي NURBS curve و NURBS Loft كار خواهيم كرد و با استفاده از دستور Revolve ، سطوح منحي radial surfaces را مدل سازي ميكنيم.همچنين نحوه ترسيم خط و خطوط 2بعدي توسط ابزار NURBS Planar و NURBS Extrude را در چند تمرين عملي ، به شما ياد خواهيم داد.
بخش نهم پالايش احجام نورب مايا 2017 Refine NURBS Models : در اين بخش، با استفاده از ابزار isoparms جزئيات و لبه هاي سطوح نوربز را براي سبك سازي، refine NURBS surfaces پايين آورده و از سطوح منحني ، احجام نورب NURBS curves را خروجي خواهيم گرفت. همچنين نحوه تبديل NURBS به پوليگان polygons و … را با هم مرور خواهيم كرد !
بخش دهم متريال سازي در مايا 2017 Create Materials Maya : اين بخش رو با مرور كلي و تاريخچه رندرگيري با مايا Maya renderering شروع ميكنيم و انواع حالت هاي مختلف سايه زني شيدينگ basic shader را برسي ميكنيم.پس از ساخت مپ ها و متريال Create – apply maps بايد آن را به آبجكت ها اعمال كنيم.همچنين از تكنيك هاي استفاده از يك bitmaps به عنوان texture را تمرين كرده و پنجره كمكي Hypershade window را معرفي خواهيم كرد و در آن متريال خواهيم ساخت. و از ramp material استفاده خواهيم كرد. هيچ متريالي بدون مپ هاي ناهموراي displacement- bump mapping كامل نيست! پس آنها را هم كار كرده و متريال هاي مخصوص منتال ري و مايا Mental Ray materials – Arnold materials را هم شرح خواهيم داد.
بخش يازرهم اطلاق متريال و تكسچر مايا Apply Materials – Textures : در اين بخش نحوع اعمال چندين آبجكت در يك آبجكت را برسي ميكنيم و اصول پايه اي UV mapping را شرح داده و با تكنيك هاي مقياس دهي متريال UV Editor آشنا خواهيم شد. و نحوه نقاشي سه بعدي 3D painting در مايا را تمرين ميكنيم.
بخش دوازدهم رندر گيري در مايا 2017 Render in Maya : اين بخش را با معرفي كادر رندر مايا Render settings menu شروع كرده و انواع نورهاي موجود در مايا Maya lights را معرفي ميكنيم و نحوه فعال شدن سايه در مايا Maya shadows را توضيح ميدهيم. و يكي از مهم ترين پارامترهاي هر نور براي واقعي تر شدن رندر falloff يا افت نور هست كه برسي خواهيم كرد.همچنين مفاهيم پايه اي دوربين basics of cameras و افكت هاي دوربين مانند عمق صحنه ، موشن بلور و … را تمرين كرده و نحوه استفاده از Light Editor و Batch rendering را آموزش خواهيم داد.
بخش سيزدهم انيميشن سازي در مايا 2017 Animate in Maya : بخشخ انيميشن سازي در مايا بسيار گسترده است و از آشنايي با ابزار هاي انيميت مايا animation interface آموزش مان را شروع كرده و روش هاي كليد سازي براي آبجكت ها و دوربين را توسط ابزار Set Key ، ويرايش كردن كليد ها را توسط گراف اديتور Graph Editor ، و پنحره دراپ شيت Dope Sheet برسي كرده. و تكنيك هاي رايج مانند: انيميت كردن در امتداد يك مسير (Animate objects along spline paths)، معرفي ابزار Grease Pencil را آموزش ميدهيم. همچنين نحوه پخش انيميشن با ابزار Playblast و ساخت سيكل و چرخه انيميشن animation cycles و اضافه كردن صدا به انيميشن Add sound to animations را تمرين خواهيم كرد.
بخش چهاردهم رندر گيري مايا با متور منتال ري Render in Mental Ray : بخش رندرينگ را با معرفي انواع نورپردازي مخصوص منتال ري Mental Ray lights ، شروع كرده و 2 افكت معروف مخصوص دوربين را به نام depth of field – depth of field را برسي ميكنيم. و نحوه فعال كردن شكست نور و انعكاس نور ري تريس (Raytrace reflections) را توضيح داده و براي نرم كردن سايه ها ، از نورپردازي غير مستقيم indirect lighting در منتال ري Mental Ray استفاده خواهيم كرد. و همچنين نحوه ساخت نورهاي اچ دي آر آي در متور رندرگيري منتال ري ( image-based lighting in Mental Ray) را شرح خواهيم داد.
بخش پانزدهم رندرگيري با متور رندر آرنولد مايا Render in Arnold : اين بخش را با نحوه استفاده نورهاي متور رندر آرنولد Maya lights in Arnold شروع كرده و 2 نوع نور رايج Arnold area – mesh lights را در يك صحنه سه بعدي ، تمرين خواهيم كرد. و تمام مباحثي كه براي منتال ري در بخش 14 هم داشتيم ، در اين بخش آنها را تكرار خواهي كرد.
بخش پانزدهم نتيجه گيري Conclusion : در اين بخش ساير منابع و دوره هاي آموزشي مرتبط را با مايا 2017 معرفي خواهيم كرد…
نمایش این کد فقط در ادامه مطلب
احكام طراحي، concept و روند طراحي خانه موسيقي
ارتباط موسيقي و معماري
موسيقي انتزاعي ترين هنر ساخت بشر است . به اين صورت كه موسيقي بدون واسطه ، احساسات و انديشه هاي هنرمند را به ديگران منتقل مي كند بطور مثال در هنر نقاشي خطوط و اشكال و رنگها نماد را به بيننده منتقل مي كنند .
از طرفي: معماري به عنوان كاربردي ترين هنر ساخت بشر نمود دارد. معماري به عنوان اولين هدف در راه كاربرد گام بر مي دارد تا انتزاع . همچنين بايد در نظر داشت كه معماري براي بيان خود به عنصر واسطه اي به نام بنا نياز دارد كه اين عنصر واسطه وجه تمايز و عامل قياس بين دو هنر معماري و موسيقي است.
موسيقي به عنوان انتزاعي ترين هنر نقش اساسي و مهم تلطيف كنندگي روحي را داراست . بطور مختصر تلطيف كنندگي موسيقي در اثرات رواني و احساس زيبايي پديد آمده بوسيله آن در انسان نهان است. اهميت اين مبحث تا آنجاست كه در فصلهاي بعد بطور گسترده به آن پرداخته خواهد شد.
در سمت مقابل معماري كاربردي هرجا كه هنري شدن و انتزاعي شدن را بيشتر در نظر مي گيرد از كاربردي بودن كاسته و به سوي تلطيف كنندگي پيش مي رود. معماري هنري با وجود اينكه داراي اهداف كاربردي است نقش تلطيف كنندگي قوي يافته و به سوي تجريد گام بر مي دارد.
همانطور كه گفته شد موسيقي نقش تلطيف كنندگي و آرامش روحي و رواني را برآورده مي سازد و در طرف مقابل معماري نقش آرامش و امنيت مادي را فراهم مي كند.
معماري و موسيقي آنگاه كه در اوج تلطيف كنندگي باشند انسان را از ماديات فرا برده و به معنويات سوق مي دهند . از ويژگيهاي هنر مجرد تعالي روح است كه در موسيقي قويتر و در معماري قدري كمتر خود مي نمايد. نمونه هاي بارز اين مورد اثر رواني موسيقي كليسايي و معماري كليسايي و يا موسيقي مذهبي و معماري مذهبي است.
جنبه ديگر بررسي معماري و موسيقي عامل ارتباط بودن اين دو هنر بين انسانهاست، بطور كلي هر هنرمند هدف در برقراري ارتباط با ديگر انسانها از طريق هنر خويش دارد. موسيقي با القاء احساسات مي تواند هنرمند خويش را بدون واسطه به شنونده القاء كند . از طرفي هنرمند معمار نيز به كمك اثر معماري خويش افكار و عقايد خود را به بيننده يا مصرف كننده القاء و در بعضي موارد تحميل مي كند .
يكي از جنبه هاي مشترك بين موسيقي و معماري اهداف يادماني در اين دو هنر است . به عنوان مثال سرود ملي هر كشور يادماني ترين موسيقي آن كشور بوده و به عنوان نواي يادبود آن كشور مطرح است . در مراسم سياسي، رسمي ، امور بين المللي، ورزشي و هر آنجايي كه شخصيت يك كشور مطرح شود سرود ملي بيان كننده آن كشور است.
از طرفي معماري يادماني هم بيان كننده معنايي است كه بيننده با ديدن آن بنابه ياد مي آورد. ديدن عكسي از بناي يادبود ميدان آزادي تهران در هر كجا از دنيا بيننده را به ياد ايران انداخته و معماري جنبه سمبل پيدا مي كند.
گاه مي بينيم كه موسيقي انتزاعي به صورت كاربردي در آمده است و از مرحله تجريد به سمت كاربرد گام بر مي دارد. موسيقي كمك آموزشي نمونه بارز اين مورد است . در امر آموزش به كودكان موسيقي سهم بسزايي يافته و جهت آموزش ادبيات، رياضيات و علوم به كار مي رود.از موارد ديگر كاربردي شدن موسيقي مي توان به موسيقي تبليغاتي اشاره كرد كه در اين مورد از جنبه هنري موسيقي كاسته شده و به جنبه كاربردي بهاي بيشتري داده مي شود .لازم به ذكر است گاه موسيقي و معماري گذرا پديد مي آيد كه از ارزش هنري چنداني بهره نبرده و فقط در يك مقطع زماني خاص مورد پسند عام قرار مي گيرد.
پايان نامه رساله خانه موسيقي
01 : كليات و شناخت خانه موسيقي
1-1- مفهوم هنر
2–1 پيدايش هنر
3-1-.اثر هنري و زيبايي شناسي
1-3-1-اثر هنري
2-3-1- زيبايي شناسي
4-1- طبقه بندي هنرها
1-5- سلسله مراتب هنرها
7-1- تشكيل هنرهاي مختلف
8-1- نتيجه گيري
02 : ارتباط موسيقي و معماري خانه موسيقي
1-3- اهداف كاربردي
1-1-3- عدم وجود
2-1-3- ريشه هاي وجودي و بيونيك
3-1-3- دوره هاي تاريخي در معماري و موسيقي
4-1-3- انديشه هاي هنرمند
5-1-3- زيبايي شناسي هنري
2-3- قياس و تبديل معماري و موسيقي در جزئيات
2-3- قياس و تبديل معماري و موسيقي در جزئيات
1-2-3- توالي يا تداوم
2-2-3 – ريتم
3-2-3- تكرار
4-2-3- سنگيني يا ثقل
5-2-3- كشش
6-2-3- مدولاسيون
7-2-3 اوج و حضيض
8-2-3- سازماندهي هنري
1-8-2-3- تعادل
2-8-2-3- تناسب
3-8-2-3- تأكيد
4-8-2-3- وحدت در عين كثرت
5-8-2-3- تنوع
9-2-3- نقطه شروع و خاتمه
10-2-3- پاساژ
11-2-3- جذب
12-2-3- عامل مفروض
13-2-3- قرينه سازي
14-2-3- تضاد يا كنتراست
15-2-3- فرم
16-2-3- هارموني
17-2-3- رنگمايه يا توناليته
18-2-3- الگو
3-3- فضا سازي و القاء احساسات فضايي
1-3-3- احساس افسردگي
2-3-3- احساس شادي
3-3-3 احساس روحانيت و معنويت
4-3-3- احساس حقارت
5-3-3- شكوه وعظمت
6-3-3- احساسات حماسي
7-3-3- القاء تفكرات و جهان بيني
4-3- هندسه و رياضيات در معماري و موسيقي
03: اقليم خانه موسيقي
4-8 تحليل سايت
دلايل انتخاب سايت
تحليل سايت و مكان يابي ساختمان
04 : بررسي نمونه هاي مشابه خانه موسيقي
الف) موزه موسيقي ايران، تهران .
ب)تماشاخانه همپستد (Hampstead Theater).
ج)موزه موسيقي تجربي.
05 :استانداردهاي فضا خانه موسيقي
06 : برنامه ريزي فيزيكي ودياگرام ارتباط فضاها
07 : سازه پيشنهادي خانه موسيقي
08 – احكام طراحي، concept وروند طراحي احكام طراحي خانه موسيقي
Concept وروند طراحي
1-8 عوامل موثر بر ادراك فرم و فضاي معماري
2-8 مباني نظري طرح
منابع ومأخذ
نمایش این کد فقط در ادامه مطلب
افزایش بازدید سایت بخش جدانشدنی نگرانی مدیران وبسایت ها میباشد. در این مقاله از قصد داریم به شما روش هایی را آموزش دهیم که موجب افزایش بازدید سایت شما می شود. افزایش بازدید سایت دارای روش های گوناگونی میباشد.روش هایی که بعضی از آنها به کلاه سیاه معروف هستند و بعضی روش های با تاثیر طولانی مدت به روش های کلاه سفید مشهور هستند.از ابتدای ایجاد سایت ها و وبلاگ ها هرساله براساس فاکتورهای گوناگونی همچون : بازخورد کاربران,علایق کاربران و تغییرات اجتماعی و حتی گاهی اوقات بر اساس تغییرات فنی در الگوریتم های گوگل این روش ها دچار تغییرات بزرگ و کوچکی شده اند
از معروف ترین روش های افزایش بازدید سایت به صورت رایگان که بین وبمسترها معروف و رایچ بوده است میتوان به تبادل لینک اشاره کرد.
اما در این مقاله ما قصد داریم به معرفی روش های نوین افزایش بازدید سایت ب پردازیم.
-
محتوای خلاقانه :
با معرفی الگوریتم گوگل پاندا ( Google Panda ) یک موضوع میان تمامی افراد صاحب نظر مشترک بوده است و آن هم محتوای وب سایت
و وبلاگ میباشد سعی کنید همیشه خالق محتوا باشید دوران شیرین کپی پیست فراموش شده است در حال حاضر برنده کسی است که همیشه در فکر ایجاد یک محتوای خلاقانه است نه کسی که در
فکر پیدا کردن سایت های جدید برای کپی کردن مطالب.
زمانی که کاربر وارد سایت شما میشود خیلی سریع به آخرین پست های شما نگاه میکند.۳ خط اول تمامی نوشته های شما مهم ترین نقش را در جذب بازدید کننده به عهده دارند.
۳ خط اول به عنوان معرف مطلب شما هستند این خطوط میتوانند به همان اندازه که برای شما مفید هستند مضر نیز باشند.سعی کنید مطلب خود را با توضیحاتی کوتاه اما جالب، شروع کنید از کنار این موضوع سرسری نگذرید و فراموش نکنید که افزایش بازدید سایت بدون نگه داشتن بازدید کننده های قدیمی امکان پذیر نیست.
نکات مهم :
list of 3 items
• محتوای پست های شما باید بدون غلط املایی باشد
• محتوای پست ها باید رسا و کامل باشد و هر موضوعی که آغاز میشود تا جایی پیش برود که پاسخ های احتمالی کاربران را در بر بگیرد
• زمان ارسال مطالب خیلی مهم است. مدیریت سایت hubspotبا بررسی بیش از ۲۰ هزار وبلاگ و وبسایت که در سیستم انها ثبت نام کرده اند اعلام کرده که بهترین زمان
ارسال مطالب صبح بین ساعت ۹ تا ۱۱ میباشد در این بازه ی زمانی شما میتوانید بیشترین آمار بازدید کننده را به سایت خود جذب کنید. end
راستی فراموش نکنید یک محتوای خوب برای جذب بازدید کننده نیاز به یک تیتر کوتاه و جذاب نیز دارد. پس در انتخاب تیتر دقت کنید و تلاش نمایید تا کلمه کلیدی اصلی آن مطلب نیز در تیتر جای بگیرد. اگر کلمه کلیدی اصلی مطلب در ابتدای تیتر بیاید از نظر بهینه سازی پست شما عملکرد مثبت تری را خواهد داشت.
۲٫ طراحی حرفه ای:سایت
طراحی حرفه ای و اصولی یکی از مهم ترین روش های جذب بازدید کننده میباشد.کاملا واضح است که ورود کاربر به سایت کافی نیست و باید محیطی را ایجاد کنیم که کاربر در سایت ما بماند و بعدا دوباره به سایت ما سر بزند.حالت ایده آل برای هر مدیر وب سایت آن است که بازدید کننده، سایت را به لیست علاقه مندی
های خود اضافه کند.یکی از روش های رسیدن به این هدف داشتن طراحی اصولی و حرفه ای است.
وقتی کاربری وارد سایتی می شود اولین نکته ای که نظر او را جلب میکند سمت راست صفحه است ( البته این موضوع در سایت های انگلیسی زبان و یا سایت هایی که از چپ به راست مینویسند متفاوت است) سپس آنها به Mouse خود نگاه میکنند که به چه سرعتی در سایت شما میتواند حرکت کند و آیا افکت های زیاد در سایت شما باعث کندی در
حرکت میشود یا نه؟برای اثبات این موضوع وارد اکانت خود در گوگل آنالیتیکس بشوید و در بخش On Page Optimization چک کنید که کدام بخش ها بیشترین کلیک را داشته
اند.
کاربران CSS3 را بسیار دوست دارند زیرا با رفرش کردن صفحه لازم نیست مقدار زیادی حجم صرف لود شدن تصاویر اضافی بکنند اما آنها به هیچ وجه سایت هایی که کاملا از CSS 3 ساخته شده اند را دوست ندارند زیرا بسیاری از افکت ها باعث اذیت شدن چشم کاربر میشوند.سعی کنید استفاده از CSS 3 را در حد معمول رعایت کنید. چنانچه تمایل دارید طراحی سایت شما حرفه ای و کاربر پسند باشد پیشنهاد می کنیم مقاله در طراحی سایت باید به چه نکاتی توجه کنیم را مطالعه کنید.
۳٫ بپرسید !!
یکی از اصول روانشناسی می گوید که اگر میخواهید مورد قبول جامعه واقع شوید باید سعی کنید از مردم باشید و طبق علایق آنها رفتار کنید این اصل در دنیای مجازی هم کاملا رعایت میشود اگر میخواهید بازدید سایت شما افزایش پیدا کند سعی کنید از آن چه که مردم دوست دارند سخن بگویید.همیشه به یاد داشته باشید که از کاربران خود در مورد مطالب مختلف سوال بپرسید و از آنها نظراتشان را بخواهید . مطمئن باشید که این روش تاثیر گذار خواهد بود و میتواند کاربران را برای بازگشت به وبسایت شما و پرسیدن نظر دیگر دوستانشان درباره آن موضوع ترغیب کند.
۴٫ نگران تعداد بازدید کننده نباشید.
نگران این نباشید که چقدر بازدید کننده دارید بلکه نگران این باشید که بازدید کننده های شما به چه میزان در سایت شما می مانند:تعداد بازدید کننده های شما در یک روز نشان دهنده ی این نمیباشد که شما موفق بوده اید یا خیر بلکه میزان کاربرانی که به سایت شما برمیگردند نشان موفق بودن یا نبودن شما هستند.زیرا برای هر سایتی آن گروه از بازدید کننده ها که به Returning Visitors شناخته میشوند حائز اهمیت هستند.
۵٫ تبلیغات
اگر از لحاظ بودجه توانایی تبلیغات به صورت کمپین را دارید ، تبلیغات را در اولویت قرار دهید و در بازه های زمانی مختلف تبلیغات کنید . مثلا در زمان راه اندازی وب سایتتان یک دوره ۳ ماهه ، در ۶ ماه بعد یک دوره ۳ ماهه دیگر ، که این بسته به استراتژی شماست و برای هر وبسایتی از لحاظ بودجه و نیاز به کاربر متفاوت است.
۶٫ پست مهمان
همه ی ما می دانیم که پست مهمان میتواند به پیشرفت یک سایت کمک بسزایی کند و بازدید فراوانی برای یک سایت به ارمغان بیاورد. آسان ترین و بهترین راه مطرح شدن در دنیای نت همکاری با دیگر وبسایت ها میباشد.وبسایت هایی که به صورتی به موضوع شما نزدیک هستند.در ایران مساله ی نویسنده ی مهمان بودن هنوز متداول نشده است. متاسفانه بسیاری از وب مسترها معتقد اند که با نوشتن پست در سایت های دیگران به خود خیانت کرده اند.
نکته ی جالب اینجاست که اگر آنها شروع کنند به نوشتن یک پست برای وب سایتی دیگر بیشتر اوقات به این نتیجه میرسند که این پست بسیار عالی است و در وبسایت خودشان بهتر نتیجه خواهد داد پس پست را در وبسایت خود منتشر میکنند و متاسفانه مشاهده میشود که پست ها اصلا مورد توجه کاربران قرار نمی گیرد.
نویسنده مهمان بودن از ۳ نظر مهم میباشد:
list of 3 items
• شما با نوشتن پست در وبسایت های دیگران خود را علاوه بر کاربران ثابت به دیگران نیز معرفی میکنید اگر وب سایتی که شما در ان پست مینویسید دارای شرایط خوبی
باشد یک پست ساده از شما میتواند تعداد بسیار زیادی کاربر به سوی وبسایت شما روانه کند.
• یکی از بهترین و جدید ترین روش های لینک بیلدینگ نویسنده بودن در وبسایت های دیگران میباشد.شما با ارسال پست خود به وبسایت دیگران در عمل یک لینک از وبسایت
خود هم از ان سایت دریافت میکنید.فکر کنم تبادل عادلانه ای باشد در قبال نوشتن پست خوب شما لینک خوب دریافت میکنید که میتواند برای شما بسیار مفید باشد.
• آخرین و مهم ترین دلیل اهمیت نویسنده مهمان بودن این است که شما نشان میدهید حرفه ای هستید.کاربران وب علاقه ی خاصی به مدیران حرفه ای دارند.مدیران حرفه ای همه چیز را برای خود نمیخواهند بلکه آنها بر این باور هستند که هر چه در دنیای مجازی موجود هست باید بین همه تقسیم شود و رقابت سالم سرلوحه ی کار آنها میباشد.آنها میخواهند در کنار رقابتی که دارند با دیگران همکاری نیز داشته باشند برای هدفی بزرگتر از معروف شدن خود و وبسایتشان.
list end
۷٫ افزایش بازدید سایت با اشتراک گذاری
همه چیز میتواند به اشتراک گذاشته شود ! مطالب ، نظرات ، ایده ها ، محصولات و . . . اکثر وبسایت های بزرگ برای پیشرفت خود ، از شبکه های اجتماعی استفاده کرده اند و برای آن استراتژی دارند . همچنین ، تاثیر شبکه های اجتماعی بر سئو نیز امری غیر قابل انکار است.
۸٫ ساخت ویدئو
مطالبی که نیاز به توضیحات زیادی دارند و میتوانند کاربران را خسته کنند در قالب یک ویدئو به همراه آموزش inter active و یا با استفاده از اسلاید ها برای سایت خود آماده کنید.مطمئن باشید که تاثیر گذار است و کاربران را به وبسایت شما باز میگرداند. فراموش نکنید که در بعضی موارد تاثیر آموزش ویدیویی خیلی بیشتر از متنی می باشد و کاربر استفاده بیشتری از مطلب شما می برد.
۹٫ کتاب الکترونیکی
خیلی از سایت های بزرگ برای خود کتاب های الکترونیکی زیبایی درست میکنند و به رایگان در اختیار کاربران قرار میدهند . این کتاب ها با سرعت نور در اینترنت منتشر می شوند و نام آن وبسایت را به گوش افرادی که هنوز به آن سر نزده اند ، می رساند.
۱۰٫ تاثیر سئو در افزایش بازدید سایت
سئو ، میتواند بازدید فراوانی برای شما به ارمغان بیاورد . شاید فرایند مشکل و زمان بری باشد اما در جذب کاربران دائمی تاثیر گذار است.
۱۱٫ نوشتن نظرات بیشتر
نوشتن نظرات بیشتر در سایت ها و وبلاگ های دیگر ، میتواند ۲ چیز برای شما به ارمغان بیاورد : ۱- اولا این که ، به وبسایت شما بک لینک بیشتری داده میشود (مشکلی
نیست که nofollow باشند) ۲ – وبلاگ نویس ها و مدیران سایت ها به کاربرانی که نظرات بیشتری میدهند توجه می کنند و به وبسایت آنها مراجعه میکنند. قدیمی ترین روش جذب بازدید کننده از دیگر وبسایت ها نوشتن نظر میباشد.سعی کنید از طریق ابزار هایی مانند
FollowerWonkویا
Google Reader/
Blog Search در مورد خواننده های فید دیگر وبسایت ها اطلاعاتی بدست آورید.سپس با به دست آوردن این آمار در وبسایت های مفید و دارای عضو فید بالا نظر بگذارید.نظر دادن در
دیگر وبسایت ها دارای اصولی میباشد که به ان Comment Marketing میگویند.شاید جالب باشد بدانید که نیمی از کامنت هایی که در وبلاگ ها ثبت میشوند اسپم هستند و دارای هیچ ارزشی نمیباشند.
۱۲٫ نظرات بهتری بگذارید
در پیروی از مورد شماره ۱۱٫ لطفا نظراتی که در وبسایت ها میگذارید کمی با کیفیت باشند و سعی کنید برای آنها کمی فکر کنید و سپس دکمه ارسال نظر را بزنید ! زیرا مدیران و وبلاگ نویس های بزرگ ، از نظرات کوتاه و بدون محتوا خوششان نمی آید و شاید افزونه های اسپم ، شما را اسپم شناسایی کنند و نظر شما را به پوشه جفنگ بفرستند.
۱۳٫ عضویت در سایت های پرسش و پاسخ ( QA )
این سایت ها متاسفانه در ایران بسیار کم میباشند اما نایاب نیستند.نمونه ی معروف آنها
داناترین میباشد.شما با عضویت در این وبسایت ها میتوانید دانش خود را با کاربران به اشتراک بگذارید.همچنین توسط کاربران شناخته خواهید شد.اگر پاسخ های شما قانع کننده باشد شما به عنوان یک فرد آگاه شناخته خواهید شد و سایت شما به عنوان مکانی شناخته خواهد شد که کاربران میتوانند مشکلات خود را بیان کنند و یا با مطالبی رو به رو شوند که منشا آنها دانش شما میباشد.یک نمونه ی خارجی خوب سایت Yahoo! Answers میباشد.
۱۴٫ عضویت در تالارهای گفت و گو
تالارهای گفت و گو پرچمداران وبسایت های WEB2 میباشند.وبسایت هایی که کاربر محور هستند.این سایت ها امکان پرسش و پاسخ,به اشتراک گذاشتن اطلاعات و معرفی را به کاربران خود میدهند.تمامی امکانات نامبرده میتوانند برای شما فرصتی فراهم آورند که خود و وب سایت تان را به دنیای مجازی معرفی کنید.
۱۵٫ خبرنامه راه اندازی کنید
اگر فکر میکنید که میتوانید وبسایت خود را همچنان پا برجا نگه دارید ، خبرنامه راه اندازی کنید و برای کاربران خود ، مطالب جدیدتان را ارسال کنید تا کاربران به وبسایت شما سر بزنند و در وبگردی های روزانه ، شما را فراموش نکنند. البته فراموش نکنید در ارسال خبرنامه حتما اصول ایمیل مارکتینگ را رعایت کنید.
۱۶٫ ایمیل های فالو آپ بزنید
به ایمیل هایی که به طور خودکار برای کاربران در زمان های خاص ارسال میشوند ، ایمیل های فالو آپ گفته میشوند . این ایمیل ها میتوانند کاربران شما را در ارتباط با سایتتان نگاه دارند و هر روز برای آن ها مطالب از پیش تعیین شده ارسال شود.
۱۷٫ پادکست درست کنید
پادکست ، ابزار خوبی برای کسب بازدید فراوان است . اما نه هر پادکستی ! مطالبی را که به نظرتان میشود در قالب یک فایل متنی ارسال شود ، نیازی نیست حتما به عنوان یک پادکست در بیاید . در انتخاب محتوای پادکست ها دقت کنید و با وسواس آن ها را ویرایش و درست کنید تا کاربران متوجه حرفه ای بودن شما بشوند.
۱۸٫ از بلاگ استفاده کنید:
کاربران بلاگ را دوست دارند همیشه اسم بلاگ حس متفاوتی در کاربران ایجاد میکند زیرا تعریف بلاگ با سایت متفاوت میباشد و همه چیز در بلاگ کوتاه اما کامل است. وبلاگ هم از نظر موتورهای جستجو و هم کاربران متفاوت است و مطالب این بخش را بیشتر مورد مطالعه و بررسی قرار میدهند.
۱۹٫ تکلیف خودتان را با هدف سایتتان مشخص کنید:
بسیار دیده میشوند سایت هایی که آغاز به کار میکنند بدون هدف اگر شما از این دسته سایت ها دارید هیچ وقت دیر نیست سعی کنید هر چه زودتر هدف خود را مشخص کنید.پس از انتخاب هدف شما باید کلمات مهم خود را مشخص کنید و براساس همین کلمات شروع به نوشتن مقالات کنید و همیشه به یاد داشته باشید که کاربران بر اساس کلمات مهم شما سایت شما را می شناسند هر سایتی در ذهن هر کاربری به چند کلمه کوتاه خلاصه میشود اگر شما بتوانید این کلمات را خودتان در ذهن کاربر جا بیاندازید به یک هدف بزرگ رسیده اید.خیلی سخت هست که شما بتوانید ذهن و نوع تفکر یک انسان را تغییر بدهید اما اگر شما بتوانید در
,بازدید کننده,برخوردهای اول یک تصور خاص و متفاوت در ذهن کاربر ایجاد کنید بازدید کننده ی ثابت خود را ایجاد کرده اید.
۲۰ به مطالب تصاویر گرافیک و جدول اضافه کنید:
استفاده از تصاویر و آمار بسیار مفید میباشد.اولین و مهم ترین فایده آن این میباشد که تصاویر و آمار به مطالب شما اعتبار میبخشد.شاید مطالب مشابه مطلب شما موجود باشد اما اگر از تصاویر استفاده کنید به بازدید کننده ها نشان میدهید که متفاوت هستید.همچنین با استفاده از تصاویر شما میتوانید از آنها نیز ورودی به دست بیاورید.Bing Images و Google Images مهم ترین منابع جستجوی رایج در میان کاربران اینترنتی هستند به دست آوردن بازدید از این دو منبع بسیار مهم میباشد زیرا تنها سایت هایی بازدید کننده خواهند گرفت که به اصل بهینه سازی تصاویر دقت کنند.اگر شما سایتی دارید که فقط میخواهید تصویر قرار دهید استفاده از Flicker را فراموش نکنید.
از دیدگاهی دیگر بازدید کننده ها زیاد علاقه ندارند که مطالب طولانی و بدون تصویر را بخوانند و دوست دارند کل مطلب را به صورت تصویر ببینند تا بهتر متوجه شوند.
۲۱٫ به آمار دقت کنید:
بررسی و دنبال کردن آمار در سئو بسیار مهم میباشد.درست و دقیق متوجه شدن آمار میتواند برای شما بسیار مفید باشد زیرا هر بخش مثبتی در آمار و نتایج به یک دلیل منطقی ارجاع داده میشود و شما میتوانید با بررسی و سعی در تقویت آن بخش مثبت باعث پیشرفت سایت خود بشوید.
۲۲٫ ارجاع بدهید:
وب برای این ساخته نشده است که فقط متن و تصویر باشد وب ساخته شده است که لینک باشد.کاربران وقتی پست های شما را میخوانند بیشتر از هر چیز منبع می خواهند آنها بیشتر مطالبی را مورد قبول می دانند که به منابع معتبر ارجاع داده شوند.
مهم نیست که ارجاع شما به یک پست داخلی باشد و یا خارجی مهم این است که بازدید کننده توسط شما به بخش های دیگر منتقل شود.شما باید سعی کنید بازدید کننده را
به دنبال موضوع خود بکشانید بهترین کار هم ارجاع دادن ها میباشد هنگامی که بازدید کننده نیاز به مطالعه و یادگیری بیشتر داشته باشد باعث میشود به سایت شما دوباره سر بزند و یا به سایت های دیگر برود.
ادامه مطلب
نمایش این کد فقط در ادامه مطلب
نویسنده : علی مرادپور |
لینک ثابت |
نمایش این کد فقط در ادامه مطلب
نگاهي به كسب درآمد اينترنتي از طريق تلگرام
همانطور كه مي دانيد كسب و كارهاي تلگرامي اين روز ها به وفور يافت مي شوند. البته منظور از كسب و كارهاي تلگرامي كانال هايي نيستند كه از طريق محتواي سرگرم كننده يا سياسي يا طنز مخاطبان زيادي دارند و به واسطه اعضايي كه دارند كسب درآمد مي كنند. و تنها مدل درآمد زايي اين نوع كانال ها پذيرش تبليغات است. همچنين كسب و كارهاي آنلايني كه براي تعامل بيشتر با كاربرانشان و اينكه از غافله عقب نمانند مجبور به راه اندازي كانال تلگرامي شده اند. البته نا گفته نماند براي جذب بيشتر مخاطب و معرفي بهتر برند يا كسب و كارشان هم است.
اما منظور اصلي من از كسب و كارهاي تلگرامي كانال هايي هستند كه در موضوعات مختلف خدمات يا محصولاتي را ارائه مي كنند. كه اكثر اين كسب و كارها توسط افرادي عادي و در منزل خودشان اداره مي شود. به عنوان مثال شخصي مربي فيتنس است و به واسطه موفقيتي كه تا الان كسب كرده است كانالي راه اندازي كرده و به مشتريان خود برنامه غذايي مي فروشد. يا خانمي از طريق كانال تلگرام خود ليف هاي دستي كه مي بافد را مي فروشد! از اين مدل كسب و كارهاي تلگرامي زياد اند.
شايد باور كردني نباشد ولي اين كانال ها با وجود اعضاي كم درآمد هاي خيلي بالايي دارند. حتي بيشتر از كانال هاي چند صد هزارتايي! چون اعضاي كانال آنها مشتريان واقعي شان هستند و همينطوري براي سرگرمي عضو كانالشان نشده اند! نكته مهم دقيقا همينجا است. كانال هايي كه به اين شكل فعاليت مي كنند نياز واقعي رفع مي كنند و به خاطر همين اعضاي واقعي دارند و همان اعضاي واقعي شان هستند كه مشتريان وفادارشان مي شوند.
چگونه از طريق تلگرام كسب درآمد كنيم؟
همانطور كه تا اينجا متوجه شديد كسب درآمد از تلگرام در موضوعات مختلف با توجه به تخصص و علاقه شما امكان پذير است. اما خيلي از دوستان سخت ترين روش را براي كسب درآمد از تلگرام انتخاب مي كنند. آن هم ايجاد كانالي به اميد اينكه روزي برسد اعضاي كانالشان زياد شود و از طريق پذيرش تبليغات كسب درآمد داشته باشند.
البته شايد اين روش زمان بر باشد و جدا از اين مورد خيلي هم هزينه بر باشد. به خاطر اينكه كانال هايي كه با اين هدف ايجاد مي شوند مسلما نياز به اعضاي زيادي نيز دارند. دقيقا مانند سايت هايي كه تنها سرمايه شان همان بازديدكنندگاني است كه در روز به سايت آن ها سر مي زنند!
اما بهترين راه براي كسب درآمد از تلگرام ايجاد كانال با موضوعي خاص است. يعني با متمركز شدن روي قشر خاصي، خدماتي را به آن ها ارائه دهيم. كه در اين مقاله دقيقا هدف ما همين است. در ادامه ايده هايي را عنوان مي كنم تا بتوانيد از طريق آن ها كانال تلگرام خود را راه اندازي كنيد و كسب و كار تلگرامي خود را شروع كنيد.
همانطور كه مي دانيد اين روزها شبكه هاي اجتماعي علاوه بر اينكه ابزاري براي سرگرمي مردم باشند يكي از بهترين كانال هايي اند كه هر شخص يا هر كسب و كاري مي تواند از آن براي كسب درآمد استفاده كند. همانطور كه مي دانيد هر جايي كه مخاطبان بيشتري در آن وجود داشته باشد بهترين مكان براي تبليغات و بازاريابي محصولات و خدمات است. از اين رو اپليكيشن پيام رسان تلگرام كه اين روزها خيلي ها را درگير خود كرده است بهترين مكان برايكسب درآمد از اينترنت و همچنين رونق كسب و كارهاي اينترنتي است.
يكي از دغدغه هاي افرادي كه قصد دارند توسط تلگرام كسب درآمد كنند يا كسب و كار و خدمات خود را معرفي كنند ميزان اعضاي كانال تلگرامشان است. خب خيلي ها فكر مي كنند هرچه اعضاي كانال تلگرامشان بيشتر باشد بهتر است و بيشتر مي توانند درآمد زايي داشته باشند. و به همين خاطر دست به خريد اعضاي غير واقعي يا فيك ممبر تلگرام مي زنند.
البته شايد در بعضي مواقع براي كانال هايي كه مثلا از طريق دريافت تبليغات كسب درآمد مي كنند اينطور باشد. ولي هميشه اينطور نيست! كانال هايي با عضو هاي خيلي كم وجود دارند كه به هيچ وجه معروف نيستند و چراغ خاموش به كار خود ادامه مي دهند. اين كانال ها خيلي بيشتر از كانال هايي كه اعضاي چند ده هزار نفري دارند كسب درآمد دارند! مهم تعداد اعضا نيست. بلكه مهم اين است كه اعضاي كانال شما واقعا به خاطر موضوع كانالتان شما را دنبال كنند.
در اين مقاله هم قصد دارم در مورد همين موضوع صحبت كنم. چگونه مي توان اعضاي واقعي و هدفمند براي كانال تلگرام خود دريافت كرد؟ در اين مقاله همراه من باشيد تا 10 روش اصولي براي افزايش ممبر كانال تلگرام را به شما معرفي كنم.
چرا كانال ما بايد داراي اعضاي واقعي باشد؟
منظور از اعضاي واقعي اين است كه افرادي در كانال ما حضور داشته باشند، كه واقعا به محتواي كانال ما علاقه دارند و هميشه ما را دنبال مي كنند. اينكه به زور به كسي بگوييم ما را دنبال كند كار خوبي نيست! اين قضيه در همه جا صادق است. مثلا در ايميل ماركتينگ ايميل فرستادن به افرادي كه ما را نمي شناسند كاري اشتباه و بي تاثير است.
هميشه بازاريابي و تبليغات روي افرادي كه هدف ما هستند مهم بوده است. در تلگرام هم همين طور است. يعني ما به زور نمي توانيم افرادي را كه محتواي ما را دوست ندارند به كانالمان دعوت كنيم. دوره اينكه از طريق تبليغات پاپ آپ و به زور افراد را در كانال خود اضافه كنيم به سر آمده است. امروزه با استفاده از روش هاي اصولي بايد كاري كنيم كه افراد با ميل و علاقه شخصي خودشان كانال ما را دنبال كنند. تا خيلي راحتر بتوانيم بازاريابي محصولات و خدمات خود را روي آن ها انجام دهيم.
استفاده از روش هاي غير اصولي در افزايش ممبر كانال تلگرام كاري اشتباه، پر هزينه و بي فايده است. كلا هر چيزي كه به اين صورت باشد هيچ تاثيري در روند موفقيت ما ندارد! از سايت هايي كه با استفاده از روش هاي مختلف قصد افزايش بازديد مصنويي سايت خود را دارند بگيريد تا صاحبان پيج هاي اينستاگرامي كه به دنبال فالوئر فيك هستند. هيچ وقت استفاده از اين روش ها عملكرد خوبي نداشته است و در بسياري از مواقع سود كه نداشته هيچ بلكه با ضرر و زيان هايي همراه بوده است.
منبع هميار وب
ادامه مطلب
نمایش این کد فقط در ادامه مطلب
شبکههای اجتماعی یکی از بزرگترین داراییها و ابزارهایی است که در اختیار برندها قرار گرفته است. شما به عنوان کارآفرین یا مالک کسبوکار باید این شبکهها را در بالاترین اولویت خود قرار دهید. همه از مزایای این شبکهها باخبریم؛ از تبلیغ محصولات گرفته تا ایجاد هویت برند و برقراری ارتباط با مخاطبان. اما در این مقاله نمیخواهیم در مورد مزایای این شبکهها صحبت کنیم، بلکه روشهایی را به شما یاد میدهیم که بتوانید مخاطبان بیشتری به دست آورید.
نگران نباشید. نیازی نیست که هزاران دلار به آژانسهای پرزرقوبرق تبلیغاتی بپردازید. اما از طرفی هم با آپلود کردن تعدادی عکس از محصولاتتان در اینستاگرام به جایی نمیرسید.
در عوض باید با تدبیر عمل کنید. به مخاطبان خود گوش دهید، چند حقه ساده اما سریع در مورد عکاسی یاد بگیرید (بله، میتوانید با گوشی هوشمندتان هم عکس بگیرید) و در نهایت، هویتی خاص برای برندتان ایجاد و مخاطبان زیادی را به دست آورید.
به منظور اینکه به شما کمک کنیم به این موارد دست پیدا کنید، از کندال کالی، عکاس، ویرایشگر و تصویرپرداز و همچنین مایکل لیون، عکاس، مدیر تولید محتوا و تصویرپرداز شبکههای اجتماعی دعوت کردهایم تا نکاتی را برای شما بازگو کنند.
لیون میگوید: «باید صادقانه رفتار کنید، داستان خوبی برای تعریف کردن داشته باشید و رفتارتان انسانی باشد، نه مانند یک ماشین. برندهایی که بهترین عملکرد را دارند، داستانسرایان خوبی بودهاند».
در ادامه به هفت نکتهای اشاره میکنیم که برای تولید محتوا و برندساری در شبکههای اجتماعی به آنها نیاز خواهید داشت.
۱.تداوم، کلید کار است
لیون: «مهمترین توصیهای که برایتان دارم این است که در شیوه عکاسی، ارسال عکسها و نوشتن زیرنویسهای مناسب به شکلی مداوم عمل کنید. برترین برندها در شبکههای اجتماعی آنهایی هستند که در کارشان تداوم دارند و تصویری همیشگی از خود به مشتریانشان نشان دادهاند».
۲. به مخاطبان خود تکیه کنید
لیون: «به مشتریانتان اجازه دهید بزرگترین معرفهای شما باشند. به عنوان مثال فرض کنیم که شما به کار فروش تیشرت میپردازید و افراد زیادی در شبکههای اجتماعی با تیشرتهای شما بر تنشان عکس میگیرند و شما را نیز تگ میکنند. اجازه دهید مردم معرف شما باشند. اما همچنین شما نیز عکس آنها را در پیجتان منتشر و از خریدشان قدردانی کنید».
کالی: «گاهی باید برای انتشار عکس مخاطبان از آنها اجازه بگیرید. این مسئلهای برد- برد است و بیشتر مشتریان از این کار شما خوشحال نیز میشوند. اما به هر حال بهتر است مشتریانتان را بشناسید و در صورت نیاز ازشان اجازه بگیرید».
۳. سعی کنید از نور طبیعی روز استفاده کنید
کالی: «چون عاشق این هستم که در بیشتر عکسهایم از نور طبیعی استفاده کنم، چون به نظرم خیلی بهتر از نورهای مصنوعی هستند. البته مگر اینکه بتوانید از عهده پرداخت هزینه استودیوی عکاسی با دستگاههای نورپردازی حرفهایشان برآیید. اما نور طبیعی تقریبا برای هر کسی قابل دسترس و استفاده است».
۴. بهترین راه استفاده از گوشیهای هوشمند
اگر بدانید که در گوشیهایی با سیستم عامل اندروید یا ios چطور باید گزینههای مربوط به تنظیم نور عکس را تنظیم کنید، میتوانید محتوایی خارقالعاده برای کسبوکار کوچکتان خلق کنید. من به وسیله گوشی آیفون و چند برنامه ویرایشگر تصویر، طوری عکسها را ویرایش میکنم که انگار با دوربین حرفهای گرفته شدهاند. فکر میکنم که من ۹۹ درصد عکسهایم را با گوشی میگیرم. ضمنا وقتی میخواهید عکسها را در شبکههای اجتماعی به اشتراک بگذارید، نیاز به عکسی با تراکم پیکسلی خیلی بالا ندارید؛ چرا که مخاطبانتان آن عکسها را در صفحات نسبتا کوچک موبایلهایشان خواهند دید.
کالی: «خرید دوربینهای حرفهای لزوما از شما عکاس نمیسازد. داشتن دوربین عکاسی و عکاس بودن مترادف نیستند. البته ابزار اهمیت دارد، اما باید بدانید که چطور باید از آن ابزار استفاده کنید». پیشنهاد ویژه : استاد بازاریابی در اینستاگرام شوید
۵. الهام بگیرید
کالی: «کمی از وقت خود را به مشاهده و بررسی محتواهای موجود اختصاص دهید. خیلی از عکسهای نوآورانهای که میبینید، الهام گرفته از چندین عکس یا مفهوم هستند. مجموعهای از عکسها و تصاویر گرافیکی محبوبتان درست کنید. اگر قبل از ویرایش کردن عکسهایتان بدانید که چه میخواهید، کارتان خیلی سریعتر پیش خواهد رفت».
۶. عکسهای زیادی بگیرید و پاکشان نکنید
لیون: «وقتی میخواهید از یک محصول عکس بگیرید، سعی کنید از چهار یا پنج زاویه مختلف عکاسی کنید. هر کدام از این عکسها نمایانگر بخشی از محصول هستند و میتوانید در شبکههای اجتماعی مختلف از آنها استفاده کنید. به عنوان مثال عکسهای مربعی گزینه خوبی برای اینستاگرام هستند. تنوع داشته باشید و از تعداد عکسهایتان نترسید».
۷. در مورد مسائل اجتماعی آگاهی داشته باشید
کالی: «بسیار مهم است که از اتفاقاتی که در دنیا میافتند، باخبر باشید. زمانی که فاجعهای در جایی نزدیک به شما رخ داده است، اصلا درست نیست که به ارسال عکس محصولاتتان بپردازید. حواستان را جمع کنید و انسان خوبی باشید».
ادامه مطلب
نمایش این کد فقط در ادامه مطلب
1_واسطه آنلاین
یکی از روشهای بسیار خوب برای کسب درآمد این است که واسطه شوید. واسطه لزوماً کسی است که به ازای فروش محصولات برای یک شرکت دیگر، حق العمل (کمیسیون) دریافت میکند. در این حالت شما نیازی ندارید محصولی تولید کنید کافیست با آموزش روشهای بازاریابی اینترنتی به خصوص ایمیل مارکتینگ محصولات و یا خدمات دیگران را بفروش برسانید و در قبال اتصال خریدار به فروشنده درصدی را بهعنوان حق واسطه دریافت کنید. این روش یکی از پرسودترین روشهای ایدههای پولساز برای کسب و کار اینترنتی است.
۲- برندسازی برای محصول خودتان
از طراحی و تولید تا شروع تبلیغ و حفظ رشد کسب و کار در کنار شما میمانیم. برندسازی یکی از ایدههای پولساز برای کسب و کار اینترنتی است که به راحتی جواب میدهد. اگر استعداد خلق تصاویر منحصربهفرد دارید، نیازی نیست به خاطر ابتکارتان جنجال به پا کنید. اگر میتوانید به سادگی میتوان حاصل دستتان را بر یک محصول چاپ کرد، پس میتوانید پولسازی کنید. کافیست صنایع دستی زیبا، نقاشیهای زیبا، طرحهای زیبا و خلاقانه خود را در قالب و فرمتهای مختلف تابلو نقاشی، هدایای زیبا، کارهای چاپی زیبا و هزاران روش دیگر ارائه دهید و در سایت خودتان یا مارکتهای آنلاین دیگر عرضه نمایید. طرحهای منحصربهفرد برای تقویم، تیشرت، کیف، کلاه، کارتهای خوشآمدگویی، برگزاری تولدهای متفاوت و زیبا و بسیاری از کارهای مختلف مواردی هستند که شما میتوانید آنها را به یک کسبوکار اینترنتی با درآمد میلیونی تبدیل کنید.
۳- ساخت برنامههای کاربردی
از آنجایی که تلفنهای هوشمند همهجا هستند، تقاضا برای برنامههای کاربردی جدی و خلاقانه بیش از پیش به محبوبیت رسیده است. افراد هر روز در بازارها و مارکتهای مختلف اندروید و یا آیفون به دنبال اینگونه برنامههای کاربردی هستند. کافیست با استفاده از ابزارهایی بسیار ساده و بدون کدنویسی برنامههای کاربردی مختلف تولید کنید و یا یک گام فراتر رفته برنامهنویسی برای این دستگاههای هوشمند را با دیدن چند محصول آنلاین یاد بگیرید و برای موبایلهای هوشمند برنامههای کاربردی خلاقانه طراحی کنید و در سایت خودتان و مارکتهای موجود به فروش بگذارید. این روش نیز یک منبع بسیار خوب با درآمد چند میلیونی است. بد نیست بدانید خیلی از اپلیکیشنهای مطرح با فروش با بدون کدنویسی و فقط با چند ابزار ساده تولید شدهاند.
۴- ایجاد فروشگاه تجارت الکترونیک
داشتن یک فروشگاه آنلاین از آن ایدههای کسبوکار اینترنتی بینظیر است. اما بدون وجود مارکتهایی چون Woocommerce و سایرین هیچگاه یک فروشگاه اینترنتی که مال خودتان باشد با چنین سرمایه اندکی نمیتوانست از این راحتتر باشد. کافیست یک سایت تهیه کنید، وردپرس و افزونه فروشگاهی ووکامرس را نصب کنید و یک قالب زیبا و مناسب برای خود انتخاب نمایید کار تمام است فروشگاه آنلاین شما آماده است. با استفاده از دروازههای پرداخت و روشهای توزیع مستقیم بدون واسطه و انبارگردانی دیگر لازم نیست درباره مواردی چون تحویل یا انبارکردن کالاها نگرانی به دلتان راه دهید.
۵- مشاوره رسانههای اجتماعی
شرکتهای بزرگ به آسانی میتوانند یک کارمند تمام وقت یا نیمه وقت یا نیروی مشابهی را استخدام کنند تا مدیریت حسابهای کاربری توئیتر، فیسبوک، تلگرام و اینستاگرامشان را به پیش ببرد، ولی کسبوکارهای کوچکتر اغلب مجبور هستند خودشان مدیریت رسانههای اجتماعی را به دست بگیرند. ولی، از آنجایی که بسیاری مسئولیتهای دیگر هم دارند به خوبی نمیتوانند در این کار قوی عمل کنند. شما میتوانید با فراگیری روشهای بازاریابی در رسانههای اجتماعی و افزایش دامنه افرادی که میشناسید به راحتی تبدیل به یک مشاور رسانههای اجتماعی شوید و بهعنوان مشاوری برای رسانههای اجتماعی، میتوانید به طور موثری کسبوکارهای مختلف را در مسیر درست و با توجه به تدابیر ایدهآل، به کار گرفتن برنامهها و ارسال محتوا با عنایت به مخاطبان هدفتان، هدایت کنید. بنابراین با رشد کسب وکارشان، شما نیز رشد خواهید کرد و یک کسبوکار بسیار سودمند و چند میلیونی را برای خود راهاندازی خواهید کرد.
۶- متخصص تولید محتوا
یکی از ایدههای پولساز برای کسب و کار اینترنتی بسیار خوب که با هزینه بسیار کم میتوانید راهاندازی کنید کسبوکار تولید محتواست. اگر به نوشتن علاقه دارید و درباره موضوعات خاص مشتاق هستید، با ایجاد سایت خودتان، سبک و سیاقتان را به سمع و نظر پولدارها برسانید. شما با تولید محتوا میتوانید محصولات دیگران را بفروشید و نیز میتوانید برای کسبوکارهای دیگر محتواهای بسیار عالی و با کیفیت تولید کنید. بسیاری از کسبوکارها در تولید محتوا مشکل دارند و نیاز به فردی دارند تا بتواند محتواهای خوب، جذاب و با کیفیت برای آنها تولید کند. این ایده نیز میتواند یک کسبوکار اینترنتی با درآمد چند میلیونی برای شما باشد.
نویسنده : جاوید گرشاسبی
ادامه مطلب
نمایش این کد فقط در ادامه مطلب
در این مقاله سعی کردم به در بازاریابی اینترنتی به روندهایی بپردازم که کاملا برای شرایط ایران در نظر گرفتهشده است. یک وبمستر یا بازاریاب اینترنتی با تمرکز بر این ۵ مورد میتواند رشد کسبوکار آنلاین خود را در سال ۱۳۹۶ بسیار سریعتر کند.
۱. وبینار
وبکست به هرگونه پخش برنامه از طریق اینترنت گفته میشود. یک حالت خاص آن وبینار است. وبینار آموزش یا سخنرانیای است که از طریق اینترنتی برگزار میشود. در دنیای بازاریابی اینترنتی، وبینار یکی از بهترین روشها برای بازاریابی و معرفی محصول است. روز به روز علاقه به شرکت در جلسات آنلاین و زنده در ایران بیشتر میشود. منظور از زنده آن است که سخنران در همان لحظه در خال صحبت است و مطالب ضبط شده نیست. فرض کنیم کار شما طراحی سایت است. شما میتوانید یک وبینار ۱۰۰ نفره رایگان برگزار کنید و تبلیغ کنید تا در وبینارتان ثبتنام کنند. سپس در وبیناری یک ساعته به آموزش نکات مهم برای داشتن سایت بپردازید. مثلا توضیح دهید چگونه با کمترین هزینه بهترین سایت ممکن را داشته باشیم. سپس در پایان وبینار به شرکتکنندگان پیشنهاد میدهید که کار طراحی سایت را به خودتان واگذار کنند. حتی یک فرصت ویژه هم تعریف میکنید تا مثلا کسانی که تا یک هفته پروژه را به شما بسپارند از مزیتهایی استفاده کنند.
۲. ویدیو
در سالهای اخیر استفاده از موبایلهای هوشمند و رسانههای اجتماعی تا حدی زیاد شده که کمتر کسی را پیدا میکنید که در روز حداقل با گوشی خود چند ویدیوی کوتاه نبیند. این یک فرصت بسیار عالی و بزرگ برای بازاریابان اینترنتی است. اکنون دیدن ویدیوهای کوتاه به یکی از عادتهای روزانه مردم تبدیل شده است. پس شما هم باید دستبهکار شوید و بخشی از مطالب خود را بهصورت ویدیو منتشر کنید. ویدیوهایی آموزشی درست کنید و به مخاطبان و مشتریان هر نکته لازم را آموزش بدهید. محصولات را باهم مقایسه کنید. توضیح دهید چگونه بهترین خرید را انجام دهند. هنگام خرید به چه مواردی بیشتر توجه کنند و … شما باید با ویدیو نشان دهید چقدر در کارتان متخصص هستید. این باعث جلب اعتماد مخاطبان شما میشود و در نهایت اگر تصمیم به خرید گرفتند، شما جزو اولین گزینهها خواهید بود.
۳. بازآفرینی تبلیغات
مشکلی که در دنیای بازاریابی اینترنتی روز به روز پررنگتر میشود کاهش نرخ برداشت صحیح تبلیغات اینترنتی است. شما تبلیغات اینترنتی انجام میدهید و عدهای این تبلیغات را میبینند. ولی به دلیل مشغله زیاد و تمرکز کم، برداشت درستی از تبلیغ شما نمیکنند. مثلا شما تبلیغ میکنید که کار بازسازی ساختمان انجام میدهید. عدهای از بینندگان تبلیغ اشتباه برداشت میکنند و فکر میکنند شما در کار خرید و فروش املاک هستید! از این دست مثالها در اینترنت بسیار زیاد وجود دارد. شما باید بر دو موضوع با جدیت کار کنید: ۱. انتقال ساده و مستقیم پیام بازاریابی و ۲. بازآفرینی تبلیغات. تا حد ممکن سعی کنید تبلیغات اینترنتی واضح و ساده باشند. شخص در کمتر از ۳ ثانیه باید بتواند کار شما دقیقا چیست. کافی نیست تشخیص بدهد شما وکیل هستید، بلکه باید بداند دقیقا در چه موردی میتوانید به او کمک کنید.
نکته دومی که باید به آن توجه کنید بازآفرینی تبلیغات است. منظور از بازآفرینی آن است که همان مطلب را با روش و ادبیات دیگری بیان کنید. مثلا فرض کنید یک فایل PDF ساختید که درباره خدمات طراحی سایت توضیح میدهید. سعی کنید با فرمتهای دیگری مثل ویدیو و صوت مطالب مکملی تهیه کنید. هدف آن است که اگر مخاطب از PDF شما برداشت نکرده کارتان دقیقا چیست و چه مزیتی دارد، حداقل از فایل صوتی یا ویدیو این برداشت را انجام دهد. بهخصوص اگر دنبال بازارهای جدیدی هستید که اطلاع کمی از زمینه فعالیت شما دارند این موضوع مهمتر میشود. مثلا برای اغلب افرادی که هیچ سروکاری با کسبوکار و سرمایهگذاری ندارند واژههای کارآفرینی، سرمایهگذاری، بورس، سهام و … تفاوت چندانی ندارند. حال اینکه شما تخصصتان فقط یکی از این موارد است و باید این موضوع را با بازآفرینی تبلیغات به مخاطبان نشان دهید.
۴. تلگرام
با توجه به رایجتر شدن استفاده از تلگرام، باید در بازاریابی اینترنتی از این رسانه بهتر و مفیدتر استفاده کرد. بسیاری از کسبوکارهای کوچک، گروههای تلگرامی درست میکنند تا مشتریان امکان تبادلنظر با یکدیگر را داشته باشند. همچنین استفاده از کانالهای تلگرام باعث میشود، هزینههای اطلاعرسانی به مخاطبان و مشتریان تقریبا به صفر برسد. اگر هنوز برای کسبوکارتان کانال ندارید، هرچه زودتر دستبهکار شوید و کانالتان را راهاندازی کنید. امکان بسیار جالب و جذاب دیگر روباتهای تلگرام هستند که تقریبا میتوانند مانند یک منشی یا پاسخگوی خودکار به مخاطبان کمک کنند. مثلا مخاطب میتواند با مراجعه به صفحه روبات تلگرام با منویی مواجه شود و با زدن دکمه ۱ لیست محصولات، دکمه ۲ قیمت محصولات و … را ببیند. درواقع شما یک پاسخگوی تلگرامی خودکار طراحی میکنید که با توجه به سوال مخاطب میتواند بهصورت خودکار جواب ارسال کند. برای اطلاعات بیشتر در این زمینه و روش ساختن روبات میتوانید در گوگل جستجو کنید. مقالات فارسی زیادی وجود دارند که روش ساخت روبات تلگرام را آموزش میدهند.
۵. استفاده از Gamification
روز به روز خرید از اینترنت به یک تفریح تبدیل میشود. دیگر فقط کافی نیست فرایند خرید سایت خوب و درست کار کند. خرید از سایت شما باید به کاری ساده و لذتبخش تبدیل شود. خیلی خوب است که با علمی به نام گیمیفیکیشن (Gamification) بیشتر آشنا شوید و از ایدههای آن در سایتتان استفاده کنید. نمونههای کوچکی از آن را در سایتهایی مانند دیجیکالا مشاهده میکنید. مثلا دکمه که رویش نوشته شده: فروش ویژه روز. ولی دقیقا توضیح داده نشده که چه چیز فروخته میشود و با چه قیمتی. بازدیدکننده از روی کنجکاوی بر آن دکمه کلیک میکند تا ببیند موضوع چیست. تعریف سیستمهای امتیازدهی به بازدیدکنندگان سایت میتواند بسیار اثرگذار باشد. بازدیدکننده با هر فعالیت یا خرید در سایت امتیازهایی دریافت میکند و این امتیازها قابل تبدیل به پول هستند تا توسط آن بتوان از سایت خرید کرد.
ادامه مطلب
نمایش این کد فقط در ادامه مطلب
پيشرفت فناوري و قدرت يافتن فضاي اينترنت و ساير محيطهاي آنلاين در سالهاي اخير باعث شده تا زمان و مكان كار كماهميتتر از گذشته شود. اكنون همانطور كه بسياري از تبليغات اينترنتي نشان ميدهند، ميتوان در خانه نشست و از پشت ميز خود، درآمد كسب كرد. البته لزوما اين سخن به معناي كار كردن براي ديگران نيست.
بلكه شما ميتوانيد كسبوكار خودتان را راه بيندازيد. كسبوكار جديد شما ميتواند با ابزارهاي مختلف اينترنتي مانند وبسايت، اپليكيشنهاي موبايل، رسانههاي اجتماعي و... باشد. تفاوت چنداني بين آنها نيست و اصول كار، تقريبا يكسان است. با اين حال، نياز است كه قبل از شروع اين كار، ۴ نكته را بدانيد.اول و مهمتر از همه آنكه، بايد نگرش درستي داشته باشيد. شروع كردن يك كسبوكار آنلاين، مانند شروع يك كسبوكار عادي است. كار دشواري است و بايد به شدت كار كنيد. بايد براي به نتيجه رسيدن آن، انرژي بسياري بگذاريد. ميزان انرژي و وقتي كه براي آن ميگذاريد تعيين ميكند كه چه نتايجي خواهيد گرفت.
همانطور كه در كسبوكار و شغلهاي آفلاين بايد هر روز و هر هفته زمان بگذاريد، اكنون نيز بايد همان رفتار را داشته باشيد. تنها تفاوت در آن است كه اكنون محيط كار شما آنلاين است. به گزارش دنياي اقتصاد، براي شروع كار خود بايد ۶ ماه تا يكسال آينده خود را تصور كنيد. پس از ۶ ماه در چه جايگاه و موقعيتي خواهيد بود؟ پس از يك سال چه؟ اين چشمانداز به خودي خود باعث ميشود تا حد زيادي به جايگاهي كه ميخواهيد برسيد؛ ضمن آنكه به شما كمك ميكند براي رسيدن به آن برنامهريزي كنيد.اگر تصور ميكنيد يكشبه پولدار ميشويد، وقت خود را تلف ميكنيد. همچنين اگر تنها به فكر كسب و كار اينترنتي هستيد تا پول دربياوريد، كسبوكار آنلاين گزينه مناسبي براي شما نيست.علاوهبر آن، اگر به دنبال آن هستيد تا پول آنلاين به دست بياوريد و اين كار را بدون يادگيري و درك مهارتها ميخواهيد انجام دهيد، باز هم به نتيجهاي نخواهيد رسيد.
نكته دوم آن است كه شروع يك كسبوكار آنلاين، كار سادهاي است. با اين حال، نياز است كه برخي از مهارتهاي پايهاي وبسايت را بياموزيد. زماني كه به وبسايت يك كسبوكار آنلاين نگاه مياندازيد، شايد پيچيده به نظر برسد. واقعا شايد پيچيده باشد اما نكته آن است كه ايجاد و راه انداختن يك كسبوكار آنلاين در وبسايت (يا هر ابزار اينترنتي ديگري) يك فرآيند سيستماتيك است و با طي كردن گامهاي لازم ميتوان نتيجه مورد نياز را به دست آورد. اگر به درستي وبسايت و كسبوكار آنلاين خود را برنامهريزي كرده و آن را گام به گام پيش ببريد، خواهيد توانست از آن درآمد كسب كنيد.نكته سومي كه بايد به آن توجه كنيد، آن است كه ايجاد يك كسبوكار وبسايتي، زمان ميبرد. اين هدف علاوهبر آنكه زمان ميبرد، به كندي هم پيش خواهد رفت. زماني كه كار را شروع ميكنيد، بايد قبل از هر چيز بدانيد كه وارد يك مسابقه نشدهايد. شما در حقيقت يك سفر را شروع كردهايد و خودتان هم بخشي از آن هستيد.شايد شما در يك ماراتن استقامت باشيد اما بدون شك در يك مسابقه و بهويژه مسابقه سرعت، وارد نشدهايد. اين موضوع از آن جهت اهميت دارد كه با يادگيري مهارتهاي مختلف مورد نياز، تلاش خواهيد كرد تا آن را بهطور كامل آموخته و در اجرايش هم درست و مناسب عمل كنيد. كيفيت را نميتوانيد براي زودتر انجام شدن كارها فدا كنيد و در غير اينصورت شكست شما حتمي خواهد بود.
آمارها نشان ميدهند كه ميانگين زمان مورد نياز براي آنكه هر كسبوكاري به سودآوري برسد، ۲ سال است. با يك كسبوكار آنلاين، امكان دارد كه پس از يكسال و شايد اندكي كمتر به سودآوري و كسب درآمد برسيد. اما آنچه قصد دارم بگويم، آن است كه نميتوان يكشبه به هدف رسيد و دكمه طلايي براي رسيدن به آخر خط وجود ندارد.بسته به مقدار تلاش و انرژي كه صرف كارتان خواهيد كرد، نتيجه خواهيد گرفت. هر چه بكاريد، در آخر درو خواهيد كرد. اما تصور نكنيد كه ميتوانيد يك وبسايت ساخته و آنگاه منتظر پول بمانيد.نكته آخر آن است كه بايد وبسايت (يا ابزار اينترنتي) خودتان را داشته باشيد. هر كسبوكار آنلايني نياز به يك وبسايت دارد. مهم است كه شيوه كار وبسايت را آموخته و آن را بهطور كامل درك كنيد. در اين صورت، اگر چيزي به خطا برود، ميدانيد كه چه تغييراتي بايد انجام دهيد، در كجا به دنبال مشكل بگرديد و چگونه آن را رفع كنيد.
به همين دليل، اهميت دارد بياموزيد چگونه يك وبسايت ايجاد كنيد و از شخص ديگري نخواهيد آن را براي شما بسازد. قرار است آن وبسايت، كسبوكار آنلاين شما باشد؛ نه كسبوكار شخص ديگري. تنها راهي كه ميتوانيد مفاهيم و مهارتهاي لازم براي مديريت و نظارت بر وبسايتتان را كاملا آموخته و درك كنيد، آن است كه وبسايت را خودتان بسازيد.متوجه هستم كه فكر كردن به ساخت و راه انداختن يك وبسايت، كار هراسناك و استرسآوري است؛ بهويژه اگر تاكنون چنين كاري انجام ندادهايد.
با اين حال، نگران نباشيد. اين احساس، عادي است و همه ما به آن دچار ميشويم. قطعا خود من هم زماني كه كسبوكار آنلاينم را شروع كردم، با همين احساس درگير بودم. حتي كسبوكارهاي آنلاين موفق، زماني اين احساس را تجربه كردهاند. پس بر آن غلبه كرده و از آنچه بايد انجام دهيد، شانه خالي نكنيد.اما پيش از آنكه شروع كنيد و وبسايتي ساخته و كسبوكار آنلاين خود را شروع كنيد، بايد به اين بينديشيد كه قرار است چه محصول يا خدمتي عرضه كنيد. يك گوشه اشباع نشده بازار و يك نياز ارضانشده در مشتريان پيدا كنيد.البته روشن است كه گوشه انتخابي شما بايد براساس توانمنديها و علايقتان باشد.
منبع : اقتصاد آنلاين
ادامه مطلب
نمایش این کد فقط در ادامه مطلب
واژه مارکتینگ یا بازاریابی در فرهنگ عامه، برای صاحبان کسب و کارهای نوپا، واژهای چالش برانگیز است. با توجه به اینکه سیل عظیم کسب و کارهای اینترنتی، در هر زمینهای برای خود رقیب میتراشند، ایستادگی در برابر رقبا، کاری بسیار دشوار و چالش برانگیز است. مشکل وقتی جدیتر میشود که شما بودجه کافی برای تزریق به بخش مارکتینگ شرکت خود را نداشته باشید. در این مقاله به بیان چند نکته برای مارکتینگ کسب و کار اینترنتی، بدون پرداخت هزینه میپردازیم:
۱- مخاطبان خود را فراموش نکنید
این راهکار، مهمترین و سادهترین رویکرد موجود بوده که همانند تحقیق و بررسی بازار هدف، برای مارکتینگ ضروری است. آیا در نظر دارید گروه خاصی از جامعه را جذب کنید؟ معمولا چه وب سایتهایی مخاطبان شما را جذب میکنند؟ مخاطبان، چه انتظاراتی از کالا یا خدمات شما دارند؟ چگونه میتوان انتظارات بازار را برآورده کرد؟
اینها سوالاتی است که هر کسب و کار آنلاین، پیش از برنامه ریزی برای استراتژی مارکتینگ، باید جواب آنها را بداند. ابتدا چند سوال کلیدی را مطرح کنید و سپس به تحقیق آنها در بازار بپردازید. در شبکههای اجتماعی، نظر مردم را درباره میزان رضایت از کسب و کار خود بپرسید. این کار سبب شناخت بهتر کمبودهایتان شده و باعث میشود تا رویکردتان را مطابق خواسته بازار تغییر دهید.
۲- به دنبال مارکتینگ بر اساس تولید محتوا، باشید
به جای خرید فضای تبلیغاتی از گوگل یا پیچیده کردن طراحی وبسایت، میتوان از یک وبلاگ ساده یا صفحه اینستاگرام، برای معرفی و انتشار اخبار جدید کسب و کار استفاده کرد. شما باید سلیقه مخاطب را تشخیص دهید و تولید محتوا را بر اساس آن انجام دهید.
مارکتینگ محتوا، نسبت به شیوههای سنتی، روشی ارزانتر و در عین حال پر از چالش است. به این دلیل که شما باید هر زمان حرف جدیدی برای گفتن داشته باشید و مطالب را به طور مرتب بروزرسانی کنید. در عین حال مطالب باید جذاب بوده و از جلوههای بصری مانند عکس و ویدیوهای باکیفیت، استفاده شود.
۳- در شبکههای اجتماعی فعال باشید
اگر مطالب وبسایت شما خوانده نشود، باید گفت، درواقع هیچ کاری انجام ندادهاید! محیطی مانند وردپرس میتواند بستری مناسب برای استارت زدن سایت باشد، اما نباید از اهمیت شبکههای اجتماعی در کنار آن غافل شد. برای آگاه شدن از وقایع روزانه، بسیاری از کاربران از شبکههای اجتماعی استفاده میکنند. شما میتوانید صفحهای را در شبکههای اجتماعی مثل فیسبوک، برای وبسایت خود بسازید. اگر کسب و کار شما رسمیتر است، میتوانید از لینکدین بهره ببرید و اگر بیشتر جنبه عمومی دارد، اینستاگرام یا پینترست (Pinterest)، گزینه مناسبی است، اما از توییتر دوری کنید!
۴- اهمیت سئو (مدیریت موتورهای جستجو) را بیشتر دریابید
یکی از مهمترین ابزارهایی که کاربران برای پیدا کردن شما در فضای مجازی استفاده میکنند، گوگل است. بنابراین، یک توصیه بزرگ این است که استراتژی سئو را بهبود دهید.
یادتان باشد که گوگل، بر اساس تعداد وبسایتی که به آن لینک میدهید، وبسایتتان را ردهبندی میکند. این بدین معنا است که اگر شما به طور مرتب، محتوای خود را بروزرسانی کنید، وبسایتهای دیگر نیز به محتوای به روز شما لینک داده و رتبه سایت شما در ردهبندی جستجوی گوگل، بالاتر میرود.
همانطور که کلمات کلیدی و لینکها در رتبه بندی سئو نقش دارند، تولید محتوای باکیفیت نیز در این مورد، موثر است.
۵- نیم نگاهی هم به کاربران موبایلی بیندازید
طبق گزارش منتشر شده توسط شرکت comScore در آپریل ۲۰۱۶، مشخص شد که ۶۵ درصد از زمان صرف شده برای رسانههای دیجیتالی، توسط موبایل انجام میشود.
به این ترتیب، کسب و کارها باید از استراتژی موبایلی هم استفاده کنند، بهطوری که دسترسی به وبسایت، از طریق موبایل نیز امکانپذیر باشد. طراحی یک وبسایت مجزا برای کاربران موبایل، میتواند ایده جالبی باشد. با توجه به اینکه کاربران موبایلی، زمان کمتری را صرف خواندن مطالب میکنند، صفحات نسخه موبایلی باید حاوی اطلاعات کمتری نسبت به نسخه دسکتاپ باشد. اگر وبسایت شما با دسترسی از طریق موبایل مشکل دارد، این مساله میتواند باعث کندی ترافیک آن شود و این مشکل باید سریعتر حل شود.
منبع : itresan.com
ادامه مطلب
نمایش این کد فقط در ادامه مطلب
اگر مالك يا مدير يك سايت هستيد حتما از اين ۵ ابزار استفاده كنيد تا بازده بازاريابي اينترنتي خود را افزايش دهيد. من به عنوان مدير وب سايت مديرسبز از اين پنج ابزار براي ارزيابي عملكرد سايت استفاده ميكنم.
۱.Alexa Toolbar
سايت alexa.com سايت بسيار معروفي است كه تمام سايتهاي دنيا را بر حسب ترافيك و تعداد بازديد رتبهبندي ميكند. هرچه رتبه شما در سايت آلكسا عدد كوچكتري باشد، موفقيت بيشتر شما را نشان ميدهد. اگر رتبه آلكساي شما ۱۰۰۰ باشد يعني ۹۹۹ سايت وجود دارند كه ترافيك و بازديدي بيشتر از سايت شما دارند.
تولبار آلكسا يكي از ابزارهاي ضروري يك بازارياب اينترنتي است. اين افزونه بر كروم، فايرفاكس يا اينترنت اكسپلورر نصب ميشود و در نوار بالاي مرورگر دكمهاي را اضافه ميكند كه با كليك بر دكمه ميتوان بلافاصله رتبه سايت در حال بازديد و مشخصات مهم ديگر آن سايت را ديد.
براي نصب ابزار آلكسا كافي است در گوگل عبارت Alexa toolbar را جستجو كنيد و آن را بر مرورگر خود نصب كنيد.
۲. GTMetrix.com
در دنياي بازاريابي اينترنتي سرعت يك سايت عامل بسيار مهمي در موفقيت سايت محسوب ميشود. سايت آمازون گزارشي منتشر كرد كه نشان ميدهد هرگاه سرعت باز شدن سايتش ۱۰۰ ميليثانيه (يكدهم ثانيه) كاهش مييابد، فروش سايت ۱ درصد افت ميكند. اگر سايت شما داراي فروشگاه آنلاين است، سرعت اهميتي كليدي در فروش شما دارد.
اين سايت معروفترين منبع وبمسترها و صاحبان سايت براي بررسي سرعت سايتشان است. شما با مراجعه به gtmetrix.com و وارد كردن آدرس سايت خود ميتوانيد امتياز سرعت سايت خود را در كمتر از يك دقيقه ببينيد و گزارش كامل و رايگاني دريافت كنيد كه شامل توصيههاي لازم براي افزايش سرعت سايت شما است.
سريعترين سايت امتياز ۱۰۰ را به خود اختصاص ميدهد و هرچه امتياز كمتري بگيريد سرعت سايت شما كم است و با مشكلاتي مواجه است.
اين سايت همچنين ميانگين سرعت سايتها را نشان ميدهد و به راحتي ميتوانيد ببنيد سرعت سايت شما نسبت به ميانگين چگونه است. شايد يكي از عادتهاي خوب بازارياب اينترنتي كنترل هفتگي سرعت سايت به كمك اين ابزار قدرتمند باشد.
۳. keywordtool.io
ابزار سوم سايتي به نام keywordtool.io است. اين سايت به شما كمك ميكند تا ببينيد كدام كليدواژهها در جتسجو طرفدار بيشتري دارد يا محبوبتر است. كافي است يك كلمه كليدي وارد كنيد تا اين سايت تمام عبارتهاي مرتبطي را معرفي كند كه توسط جستجوكنندگان زياد استفاده ميشود.
اين سايت علاوه بر نمايش كلمات پرطرفدار در جستجوي گوگل، همان كلمه را در موتورهاي جستجوي ديگر و همچنين يوتيوب تحليل ميكند و به شما كمك ميكند تا بدانيد كدام موضوعات در حوزه فعاليت شما پرطرفدارتر است.
اين ابزار كمك بسيار ارزشمندي براي بهينهسازي سايت شما محسوب ميشود. همچنين نشان ميدهد بر كدام موضوعات كار كنيد و چه مطالبي منتشر كنيد تا با استقبال بيشتري مواجه شود. البته امكانات حرفهاي اين سايت پولي است، ولي با همان اطلاعات رايگان هم ميتوانيد بينش بسيار ارزشمندي كسب كنيد.
۴. woorank.com
اگر ميخواهيد سايت شما در كلمات كليدي مهم در اولين نتايج جستجوي گوگل قرار گيرد، اين سايت بهترين مشاور شما در اين زمينه است. اين ابزار قدرتمند سايت شما را در چند ثانيه تحليل ميكند و گزارشي مفصل از وضعيت سايت شما اراده ميدهد تا بدانيد از لحاظ موتورهاي جستجويي مانند گوگل در چه شرايطي هستيد و چه كارهايي بايد انجام دهيد تا در اولين نتايج قرار گيريد.
گزارش رايگان اين سايت معادل گزارش چند ميليون توماني بسياري از شركتهايي است كه در زمينه تحليل سئوي سايت فعاليت ميكنند. اين ابزار فوقالعاده را از دست ندهيد.
۵. trends.google.com
فرض كنيد كارتان فروش دوچرخه است. آيا برايتان جالب نيست بدانيد جستجوي واژه «دوچرخه» در اينترنت رو به رشد است يا رو به افت؟ آيا ميدانيد از كدامهاي شهرهاي ايران بيشترين جستجوي واژه «دوچرخه» انجام ميشود؟ اين ابزار گوگل به تمام صاحبان كسبوكار و به خصوص بازاريابان اينترنتي كمك بسيار زيادي ميكند. به كمك اين ابزار حتي ميتوانيد ببينيد در كدام ماهها يا فصلهاي سال جستجوي يك كلمه خاص بيشتر ميشود.
با اين ابزار گوگل همچنين ميتوانيد دو كلمه را از نظر حجم جستجو باهم مقايسه كنيد و ببينيد كدام بيشتر جستجو ميشود و نمودار آن را در يك بازه زماني ببينيد. فرض كنيد كارتان فروش دوچرخه و تردميل است. با يك جستجوي ساده ميتوانيد ببينيد كدام در اينترنت پرطرفدارتر است.
ادامه مطلب
نمایش این کد فقط در ادامه مطلب
آخرین مطالب ارسالی
دانلود رساله خانه موسيقي پايان نامه معماري
چگونه بازدید سایت خود را افزایش دهیم
ايده هايي براي كسب درآمد از تلگرام
۷ نکته برای تولید محتوای شبکههای اجتماعی
ایدههای پولساز برای کسب و کار اینترنتی
روندهای بازاریابی اینترنتی ایران در سال ۱۳۹۶
۴ نكته كليدي شروع كسب و كار آنلاين
۵ راهکار مفید برای دستیابی به یک کسب و کار اینترنتی موفق
۵ ابزار رايگان در بازاريابي اينترنتي
چگونه بهترين شركت را براي سئوي سايت خود انتخاب كنيم؟
آشنايي با مدل هاي كسب و كار اينترنتي
چگونه از فهرست ايميل ماركتينگ براي افزايش فروش استفاده كنيم
عناصر اصلي در بازاريابي اينترنتي
طراحي سايت در كرج
سئو سايت در كرج
بررسي جنگ بازاريابي ميان نت برگ و تخفيفان
استراتژي بازاريابي محتوا، راهنماي كامل بازاريابي محتوا
محتوا چگونه تبديل به پول ميشود؟
مدل های تبلیغات در بازاریابی اینترنتی